Author Avatar

blogadmin

0

Share post:

voedsel

Veel mensen zijn geïnteresseerd om te leren over de verschillende soorten diëten en voedsel keuzes die nutritioneel gunstig zijn voor uw goede gezondheid. Dit kan betekenen dat u uw dieet verbetert om u te laten afvallen, u te helpen uw gewicht onder controle te houden, een beter dieet te maken en u misschien zelfs te helpen uw inname van anti-oxidanten en vitamines rijker te maken.

Wist u dat 100% van de Amerikanen ofwel overgewicht ofwel ondergewicht heeft? Het verkrijgen en behouden van een gezond gewicht brengt geen gevaarlijke complicaties met zich mee. We zijn klaar om het gewicht te verliezen door het vermijden van schadelijke gewoonten zoals te weinig eten, zinnelijke driften en frustratie; Speciale diëten en voedselinhouden, percepties en druk om gewicht te verliezen. Iedereen die denkt een dieetcontrole of een gewichtscontrole nodig te hebben, heeft veel te winnen bij een uitstekende voedingscoach.

Bij het werken met een voedingscoach ligt de nadruk op gezond eten en gewichtsbeheersing. De voedingscoach heeft ook een goed inzicht in het omgaan met voedselallergieën; zo kan de cliënt de eetlust en de behoeften van de atleet leren beheersen. Ik zeg graag dat er veel overeenkomsten zijn met sportvoeding en diëten, dit zijn vaardigheden die je zult leren om je sport te verbeteren.

Waar de voedingscoach bij zal helpen, is de cliënt oefeningen en gezonde eetgewoonten te laten zien om te helpen zijn gewicht te beheersen. De voedingscoach heeft weinig of geen diëten; zij is een expert op het gebied van eten en gewicht. De cliënt heeft de kennis in het leren hoe ze hun lichamelijke activiteit, het eten in combinatie met hoe ze hun veranderingen van het metabolisme te verhogen tot het gewicht plateau voor het lichaam te vergemakkelijken.

Door de cliënt op deze manier te begeleiden zal de cliënt gewicht verliezen maar wel een gezond gewicht behouden. Dit zal de cliënt helpen zijn gewicht onder controle te krijgen of te houden en het kan ook helpen zijn gevoel van eigenwaarde te vergroten. De cliënt ook de succesvolle voedingscoach zal de cliënt tijdens dit proces steunen en aanmoedigen. Wanneer alle inspanningen van de cliënt gericht zijn op het behouden van een gezond gewicht, zal de cliënt waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in de voedingscoach om verder te gaan; ze zal een duidelijke en vastberaden geest hebben die zal omvatten “waarom dit zal werken” voor de cliënt.

Is het onrealistisch om van uw cliënten te verwachten dat ze gewicht verliezen zonder begeleiding achter de schermen van een professionele voedingscoach? Nee. De cliënten zijn niet anders dan atleten die proberen een wedstrijd te winnen waaraan ze zelf deelnemen. Zijn of haar succes of falen is het resultaat van de training en het harde werk dat er in is gestoken voordat men “aan de wedstrijd begon”. Uw cliënt is de professionele deelnemer; met een persoonlijk en professioneel doel om te trainen om een wedstrijd te winnen of hun resultaat te verbeteren en een constant gewicht te behouden of op gewicht te blijven. De atleet wint alleen als hij of zij zijn of haar gewicht of wedstrijdprestatie kan handhaven of verhogen. De cliënt moet gemotiveerd genoeg zijn om te werken en een gewichtsverandering te bereiken die misschien niet duurzaam is, zonder deze motivatie zal het doel mislukken.

Hoe groot heeft je kind nodig?
Hoe word ik een mindset coach?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *