Author Avatar

blogadmin

0

Share post:

Voedingsadvies

 

 

 

 

Door de grote hoeveelheid buitenlandse invloeden bij de productie van pasta en alle smaken die de Grieken en Arabieren hebben meegebracht, zijn er veel verschillende soorten pasta. Zelfs de nederige spaghetti kan met een paar speciale ingrediënten tot een groots gastronomisch gerecht worden omgevormd.

Zelfgemaakte tomatensaus is heel eenvoudig te maken. Snijd gewoon de tomaten uien, knoflook en oregano en fruit ze in olijfolie in een pan met zware bodem. Wanneer de knoflook zacht is, de tomaten pletten en zout en peper naar smaak toevoegen. Voeg een beetje zout en peper naar smaak toe, 1/2 theelepel peper en 1/2 theelepel zout. Natuurlijk kunt u gemalen rundvlees of worst toevoegen als u dat wilt. Doe de inhoud van de pan over in een grote bouillonpan en voeg 1/2 kopje zware room toe en zet op een laag vuur. Voeg de pasta toe en sauteer 10 minuten. U kunt de room en de kazen toevoegen als u een romigere saus wilt. Dit recept maakt genoeg pasta voor 2 of 3 partijen pasta.

Als u van vlees houdt en een romige saus wilt, doe er dan een beetje rum bij en eet het bij een pastagerecht. Voeg de resterende 2 eetlepels room toe nadat je de tomatensaus hebt toegevoegd en laat het 5 minuten pruttelen. U kunt een beetje meer room toevoegen als de saus te dik is.

Zilvervliesrijst is een andere gemakkelijke pasta die vele variaties en smaken kent. De meest populaire is Indiase rijst. Dit is kortkorrelige rijst die gekookt wordt in kokosmelk. Het is iets anders dan de gewone rijst omdat het iets meer vezels bevat. Je kunt Indische rijst vervangen door langkorrelige rijst. Dit zal een verschil maken omdat het eiwitgehalte vergelijkbaar is. Beide voedingsadviezen zijn echter zeer vezelrijk en rijk aan koolhydraten.

U kunt dit recept maken met behulp van rijstkokers, maar u hoeft er geen te gebruiken. Je kunt een gewone rijstkoker gebruiken en er een ei of kip aan toevoegen voor een lekkere smaak. Dit recept maakt genoeg rijst voor één avondmaaltijd.

Veel mensen koken hun rijst graag in een rijstkoker en laten hem ofwel met de hand klaarmaken ofwel in de oven. Hierdoor is het heel snel en gemakkelijk te koken en heeft het een romige textuur. U kunt zowel bruine als witte rijst gebruiken voor dit recept.

Kijk nog eens naar de recepten in dit kookboek en probeer een manier te bedenken om deze perfect gekookte rijst te gebruiken. Het is laag in koolhydraten en vet, dus het is een goed voedsel om te eten als je op je gewicht let. Probeer vandaag nog een paar porties te koken en zie het verschil dat het in uw leven kan maken, geniet ervan!

1 kop basmatirijst2 1/2 kopjes langkorrelige rijst2 1/4 kopjes zilvervliesrijst (rood of wit)1 eetlepel kokosolie (geen olie toevoegen aan de kokosolie)1 eetlepel suiker – naar smaak (Opmerking: Als u van zoet houdt, kunt u voor het koken kleine stukjes suiker en fruit toevoegen)Peper – naar smaak (Opmerking: Als u van heet eten houdt, kunt u peper en chilipoeder toevoegen aan het recept)

De voorgaande informatie in het recept zal u geruime tijd bezig houden met het koken van heerlijke rijstrecepten. Er zijn een paar goede oude standbys die vrij goedkoop en gemakkelijk te maken zijn. Natuurlijk, als je zin hebt in vegetarisch eten, is het geen probleem om even lekkere rijstrecepten te vinden. Wie houdt er bijvoorbeeld niet van rijstpudding? Dit is niet moeilijk te maken en bevat veel ingrediënten, waaronder melk, rijst, pudding soda, honing en kokos. Als u dit voor uw kind wilt maken, leg dan uit dat het weinig calorieën bevat en perfect is voor lijners omdat het minder vet en suiker bevat dan andere, meer traditionele desserts. Sushi is ook een verrukkelijke traktatie en sommige mensen zijn er oorspronkelijk mee opgegroeid in San Francisco.

Natuurlijk zijn dit niet de enige rijstrecepten die er zijn. Veel mensen zijn beïnvloed om rijst als onderdeel van hun dieet te maken en het is zo’n deel van hun cultuur dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Een van de meest verbazingwekkende aspecten van dit voedsel is dat het op elk moment van de dag kan worden gegeten en dat het beter voor je is dan andere koolhydraten. De productie van dit voedsel is dan ook een big business omdat de mensen zich zorgen maken over hun gewicht en gezondheid. Rijst is in vele vormen verkrijgbaar, maar je kunt het beste alleen langkorrelige rijst kopen, omdat die minder koolhydraten en meer eiwitten bevat. Je kunt er wat suiker bij krijgen, maar dan moet je er wel om vragen.

Het bereiden van een maaltijd met rijst is gemakkelijk te doen. Er zijn veel rijstkokers op de markt die ontworpen zijn om rijst te koken. U kunt het soort rijst kiezen dat u wilt, en de hoeveelheid rijst. Daarna kunt u de ingrediënten toevoegen, waaronder vlees, groenten en kruiden.

lees meer:

herbalife 22.200

voedingscoach 1300

geboorteland
Hoe de baas te zijn

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *