Author Avatar

blogadmin

0

Share post:

bodybuilders buikspieren - body mass stockfoto's en -beelden

Zorgen over triggerpoints zijn niet helemaal te vermijden. Iedereen heeft er last van en de helft van ons heeft ze op een bepaald moment in ons leven.

Ondanks de populaire mening, is schouderpijn niet grotendeels te wijten aan spierspanning. Het wordt grotendeels veroorzaakt door spieronevenwichtigheden, voornamelijk zwakte in het bovenlichaam en een verkeerde uitlijning van de nek, wat resulteert in een slechte houding en onnodige spierkracht.

Het is niet nodig om elke gediplomeerde medisch specialist aan uw zijde te hebben, maar het belang van spierbeoordeling en -versterking is van het grootste belang voor een gezond lichaam.

Een gezond lichaam heeft geen functie die afhankelijk is van de functie van het spierstelsel. Je lichaam heeft een stofwisselingssnelheid die bepaalt hoeveel calorieën je in een bepaalde periode verbrandt, en spierweefsel is een belangrijke brandstofbron. Voordat spierweefsel zijn werk kan doen, moet je lichaam de energiebehoefte kunnen inschatten. Als het geïmmobiliseerd is in uw leven, kan de beoordeling gebrekkig zijn. Je lichaam regelt zichzelf om aan de energiebehoefte te voldoen.

Wat doen spieren? Ze zijn ontworpen om herhaaldelijk op een gecoördineerde manier samen te trekken en te ontspannen. Ze hebben ook een calorische waarde die afhankelijk is van hun configuratie. Uw skeletspier is ongeveer 30% van uw spierweefsel. De energie die je hersenen moeten leveren om één functie te voltooien, laten we zeggen lopen, is volledig afhankelijk van de beschikbaarheid van glucose. Hoe minder overtollige calorieën je onverteerd hebt, hoe minder energie je lichaam nodig heeft om de motoriek te voltooien, waardoor je sneller vermoeid raakt.

Wat heeft lichaamsmassa te maken met het herkennen van ziekte? Je lichaam heeft een cardiale output, dit is de totale hoeveelheid energie die je lichaam in een bepaalde periode produceert. Als u meer spiermassa heeft, of een grotere oglobine-, bloedglucose- of natriumbalans heeft, zal uw hart efficiënter werken.

Nu denk je waarschijnlijk: "Hoe verhoudt lichaamsmassa zich tot gezondheid?" Welnu, wanneer de configuratie van spierweefsel heel anders is dan wat je zou willen bereiken, vindt je lichaam het moeilijk om zoveel meer spiermassa te behouden. Het is een stuk gemakkelijker om gewicht toe te voegen, meer spieren te krijgen, een bigoglobine te hebben, enz. Met andere woorden, grote, volumineuze spieren zijn de manier waarop het lichaam energie opslaat, terwijl mager, efficiënt spierweefsel de manier van transport van het lichaam is. U kunt de spierconfiguratie van het lichaam gemakkelijk veranderen door te veranderen wat u eet, of zelfs wat u als supplementen gebruikt.

Lichaamsmassa heeft ook te maken met wat je eet. Hier is een goede vuistregel. Als u uw groenten en fruit al een aantal jaren niet meer eet (een kwaliteitsdieet genoemd), wordt u nog steeds als een 'actief' persoon beschouwd. Dit betekent dat uw lichaam zich aanpast aan het Jaar van het Paard en dat u hiervan profiteert, zonder te sporten. Je lichaam zal veel efficiënter worden in het opslaan van vet terwijl je dieet minder divers is. Hoewel enige lichaamsbeweging goed is en teveel zal leiden tot lijden – luister naar je lichaam!

Ten slotte is het essentieel dat u de juiste gewichten optilt voor uw lichaamstype. Dit betekent dat uw conditie niet is gebaseerd op de hoeveelheid spieren die u opbouwt, maar op de configuratie van uw spiervezels. U bouwt misschien veel spieren op in uw benen, maar heeft veel 'slaapverlies' in uw bovenlichaam. Het is om deze reden dat het bovenbeen zo'n vaak gerichte oefening is en er zijn veel verschillende oefeningen die gericht zijn op de regio's van het bovenlichaam.

Bekijk de voordelen van lichaamsmassa en het verschil dat het kan maken. Magere spiermassa zal je humeur, zelfvertrouwen en prestaties verbeteren. Het vermogen van uw lichaam om op stress te reageren zal aanzienlijk worden verbeterd en de efficiëntie van uw hart en longen zal aanzienlijk verbeteren. De kans om stress te vermijden wordt aanzienlijk vergroot naarmate het vermogen van uw lichaam om zich aan extreme omstandigheden aan te passen, wordt vergroot. En als uw lichaam pijn heeft, worden uw prestaties verbeterd.

Uw prestaties zullen worden verbeterd, terwijl het vermogen van uw lichaam om vet op te slaan sterk wordt verminderd. Onthoud dat lichaamsmassa de combinatie is van je genetica en het vermogen van je lichaam om te compenseren. Hoewel het zeker geen 'magische kogel' is, kan het de rijscène op je best maken.

Dans en Dans
Fysieke fitheid en afvallen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *